Εύβοια Φωτιά / Φωτιά Εύβοια: Σοβαρές ενδείξεις εμπρησμού - Τι εξετάζει η ... - Συγκεκριμένα, η φωτιά καίει δίπλα σε επιχείρηση και κοντά σε σπίτια.

Εύβοια Φωτιά / Φωτιά Εύβοια: Σοβαρές ενδείξεις εμπρησμού - Τι εξετάζει η ... - Συγκεκριμένα, η φωτιά καίει δίπλα σε επιχείρηση και κοντά σε σπίτια.. Αλλεπάλληλες οι εστίες που έχουν ξεσπάσει σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν μία πολύ σκληρή. Δασική έκταση καίει η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι στο ρεούζι στη νότια εύβοια. Στο σημείο έχουν σπεύσει 11 οχήματα με 25 πυροσβέστες. Ήδη στην περιοχή σπεύδουν πυροσβεστικές δυνάμεις τόσο από την εύβοια όσο και από γειτονικούς νομούς καθώς κρίνεται ότι η. Ολονύκτια ήταν η μάχη των πυροσβεστών για να απομακρύνουν κάθε κίνδυνο αναζωπύρωσης ή δημιουργίας νέων μετώπων στη φωτιά στην εύβοια.

Νέος συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική το μεσημέρι της κυριακής (12.08.2018). Συγκεκριμένα, η φωτιά καίει δίπλα σε επιχείρηση και κοντά σε σπίτια. Συναγερμός σήμανε στην εύβοια και συγκεκριμένα στο κοντοδεσπότι, όπου ξέσπασε φωτιά. Αγωνία για τα δεκάδες άλογα από τους ιππικούς ομίλους. Η φωτιά αυτή τη στιγμή καίει ασταμάτητα και τα μέτωπα είναι τρία.

Φωτιά Εύβοια: Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες - Πολλαπλά ...
Φωτιά Εύβοια: Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες - Πολλαπλά ... from cdn.pagenews.gr
Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, 14 πυροσβέστες με 6. Φωτιά απείλησε το εργοτάξιο της λαρκο. Η φωτιά αυτή τη στιγμή καίει ασταμάτητα και τα μέτωπα είναι τρία. Στο σημείο έχουν σπεύσει 11 οχήματα με 25 πυροσβέστες. Νέος συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική το μεσημέρι της κυριακής (12.08.2018). Να σημειωθεί ότι η φωτιά καίει καλαμιές και είναι μεγάλη όπως αναφέρεται στο. Φωτια ευβοια 14 αυγ 2019 | 20:02 φωτιά εύβοια: Η φωτιά καίει δίπλα σε επιχείρηση στα κριεζά και κοντά σε σπίτια.

Μεγάλη φωτιά στην εύβοια απειλεί σπίτια.

Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 3.30 μ.μ. Δασική έκταση καίει η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι στο ρεούζι στη νότια εύβοια. Μεγάλη φωτιά στην εύβοια απειλεί σπίτια. Συγκεκριμένα, η φωτιά καίει δίπλα σε επιχείρηση και κοντά σε σπίτια. Μάχη με τις φλόγες στους ραπταίους του δήμου καρύστου, στη νότια εύβοια, όπου λόγω της πυρκαγιάς εκκενώθηκε προληπτικά οικισμός. Εκτός ελέγχου η φωτιά στην εύβοια: Αλλεπάλληλες οι εστίες που έχουν ξεσπάσει σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν μία πολύ σκληρή. Ήδη την τελευταία ώρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μια. Μαίνεται η φωτιά που καίει από το απόγευμα της τρίτης σε δασική έκταση στην εύβοια. Και αυτό γιατί στις 15:23 ξέσπασε μεγάλη φωτιά στην εύβοια. Η φωτιά αυτή τη στιγμή καίει ασταμάτητα και τα μέτωπα είναι τρία. Συνεχίζει να καίει ανεξέλεγκτα η φωτιά στους ραπταίους του δήμου καρύστου στην εύβοια. Ολονύκτια ήταν η μάχη των πυροσβεστών για να απομακρύνουν κάθε κίνδυνο αναζωπύρωσης ή δημιουργίας νέων μετώπων στη φωτιά στην εύβοια.

Η φωτιά καίει καλαμιές και είναι μεγάλη ενώ η πυροσβεστική ενημερώνει τους κατοίκους της περιοχής για εκκένωση. Η εύβοια είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της ελλάδας και το έκτο μεγαλύτερο της μεσογείου. Αλλεπάλληλες οι εστίες που έχουν ξεσπάσει σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν μία πολύ σκληρή. Εκτός ελέγχου η φωτιά στην εύβοια: Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων είναι αρκετά δύσκολο καθώς.

Φωτιά στη βόρεια Εύβοια - THE PAPER
Φωτιά στη βόρεια Εύβοια - THE PAPER from www.thepaper.gr
Μεγάλη φωτιά στην εύβοια απειλεί σπίτια. Σύλλογος εθελοντικών δυνάμεων δασοπροστασίας & διάσωσης. Μάχη με τις φλόγες στους ραπταίους του δήμου καρύστου, στη νότια εύβοια, όπου λόγω της πυρκαγιάς εκκενώθηκε προληπτικά οικισμός. Ολονύκτια ήταν η μάχη των πυροσβεστών για να απομακρύνουν κάθε κίνδυνο αναζωπύρωσης ή δημιουργίας νέων μετώπων στη φωτιά στην εύβοια. Δεύτερη φωτιά τωρα στην εύβοια. Και αυτό γιατί στις 15:23 ξέσπασε μεγάλη φωτιά στην εύβοια. Συναγερμός σήμανε στην εύβοια και συγκεκριμένα στο κοντοδεσπότι, όπου ξέσπασε φωτιά. Και εκτείνεται κατά μήκος της βορειοανατολικής ηπειρωτικής στερεάς ελλάδας, από το μαλιακό κόλπο μέχρι απέναντι από την ακτή της ραφήνας.

Η εύβοια είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της ελλάδας και το έκτο μεγαλύτερο της μεσογείου.

Φωτιά ξέσπασε, νωρίς το βράδυ, στον δήμο μαντουδίου λίμνης αγίας άννας. Η έκταση του νησιού είναι 3.654 τ.χλμ. Ήδη την τελευταία ώρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μια. Και εκτείνεται κατά μήκος της βορειοανατολικής ηπειρωτικής στερεάς ελλάδας, από το μαλιακό κόλπο μέχρι απέναντι από την ακτή της ραφήνας. Νέος συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική το μεσημέρι της κυριακής (12.08.2018). Φωτιά απείλησε το εργοτάξιο της λαρκο. Σε εξέλιξη είναι φωτιά στην εύβοια. Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, 14 πυροσβέστες με 6. Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων είναι αρκετά δύσκολο καθώς. Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη βαρυπόμπη: Στο σημείο έχουν σπεύσει 11 οχήματα με 25 πυροσβέστες. Μεγάλη η κινητοποίηση του δήμου. Η φωτιά καίει δάσος ανάμεσα στο πήλι και το μαντούδι όπως αναφέρει το protothema.

Φωτιά απείλησε το εργοτάξιο της λαρκο. Η έκταση του νησιού είναι 3.654 τ.χλμ. Το ένα μέτωπο καίει στο μέσα χωριό χρόνια, το άλλο στο μουρτιά και το τρίτο μέτωπο κινείται απειλητικά προς το μοναστήρι του οσίου. Συνεχής ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην εύβοια και την στερεά ελλάδα. Τρεις ύποπτοι για τη φωτιά στην εύβοια.

Εύβοια: Φωτιά σε κεντρική εκκλησία χωριού (εικόνες ...
Εύβοια: Φωτιά σε κεντρική εκκλησία χωριού (εικόνες ... from www.pentapostagma.gr
Σύλλογος εθελοντικών δυνάμεων δασοπροστασίας & διάσωσης. Περιορίστηκε σημαντικά η φωτια που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου κοντά στον οικισμό ραπταίοι, στον δήμο καρύστου, στην εύβοια. Η φωτιά αυτή τη στιγμή καίει ασταμάτητα και τα μέτωπα είναι τρία. Αλλεπάλληλες οι εστίες που έχουν ξεσπάσει σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν μία πολύ σκληρή. Στο σημείο έχουν σπεύσει 11 οχήματα με 25 πυροσβέστες. Και εκτείνεται κατά μήκος της βορειοανατολικής ηπειρωτικής στερεάς ελλάδας, από το μαλιακό κόλπο μέχρι απέναντι από την ακτή της ραφήνας. Μάχη με τις φλόγες στους ραπταίους του δήμου καρύστου, στη νότια εύβοια, όπου λόγω της πυρκαγιάς εκκενώθηκε προληπτικά οικισμός. Η φωτιά καίει δίπλα σε επιχείρηση στα κριεζά και κοντά σε σπίτια.

Η έκταση του νησιού είναι 3.654 τ.χλμ.

Ήδη στην περιοχή σπεύδουν πυροσβεστικές δυνάμεις τόσο από την εύβοια όσο και από γειτονικούς νομούς καθώς κρίνεται ότι η. Δεύτερη φωτιά τωρα στην εύβοια. Δασική έκταση καίει η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι στο ρεούζι στη νότια εύβοια. Το ένα μέτωπο καίει στο μέσα χωριό χρόνια, το άλλο στο μουρτιά και το τρίτο μέτωπο κινείται απειλητικά προς το μοναστήρι του οσίου. Σύλλογος εθελοντικών δυνάμεων δασοπροστασίας & διάσωσης. Στην εύβοια θα σκάσει ο τζίτζικας το επόμενο διήμερο, ενώ στη πόλη της χαλκίδας θα φτάσει ακόμη και τους 42 βαθμούς. Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 3.30 μ.μ. Εκτός ελέγχου η φωτιά στην εύβοια: Αγωνία για τα δεκάδες άλογα από τους ιππικούς ομίλους. Ήδη την τελευταία ώρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μια. Μεγάλη φωτιά στην εύβοια την τρίτη 3/8/21 michael pappas/ap photos. Η έκταση του νησιού είναι 3.654 τ.χλμ. Σε εξέλιξη είναι φωτιά στην εύβοια.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook